Mindfuck

Mindfuck demo som naprogramoval pre Forever XIII demoparty, ktorá sa konala 16.-18.3.2012 v Hornej Súči pri Trenčíne. Demo som v podstate písal preto, aby som na Forever neprišiel z prázdnymi rukami a mohol sa odprezentovať nejakou produkciou.

Čo som nečakal bolo, že som vyhral 1. miesto v kategorii Atari Demo, aj napriek tomu, že prezentačný dataprojektor akosi “zhltol” farby a daný efekt vlastne vôbec nebolo vidieť. Veď posúďte sami:

Kažopádne som si až pri spracovávaní videa všimol, že som vlastne XImu dal do súťaže predošlú (akože nie finálnu) verziu dema, kde je navyše orámovanie (ktoré na NTSC nebeží).

Update 2.4.2015: Forever winning sheet

Office Lens_20150403_123629_processed

Mindfuck - final version
Mindfuck - final version
mindfuck_pal.xex
6.7 KiB
1790 Downloads
Details...
Mindfuck - NTSC version
6.8 KiB
1239 Downloads
Details...
Mindfuck - sources
Mindfuck - sources
mindfuck_src.rar
14.5 KiB
233 Downloads
Details...

Forever XIII

Táák, práve som sa vrátil z tohtoročnej Forever party v Hornej Súči. Pre neznalých ide o 13-ty ročník 8-bit multiscene […]

Ridiculous Reality (teaser + pokec)

Ridiculous Reality je nová hra, ktorú som sprášil pre Abbuc Software Contest 2012. Ide o arcade puzzle platformovku, kde ste […]

3 thoughts on “Mindfuck

  1. Really bad luck with the projector – in fact most “HQ” projectors produce such resuls when used with “not so new” hardware. Cool idea, tune and execution though! Would love to the the sources.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *